Adatmentés, -visszaállítás sérült, hibás adathordozóról

 BigCap / Szolgáltatásaink / Informatika / Adatmentés, -visszaállítás
Adatmentés, adatvisszaállítás sérült merevlemezről.

Mi a teendő, ha bekövetkezik a baj:

- Ne próbálkozzon javítással házilag!
- A lehető leghamarabb áramtalanítsa az eszközt!
- Semmiképpen ne szerelje szét az adathordozót!
- Raid-es rendszer esetén ne bontsa meg a Raid-et!
- Mielőbb forduljon szakemberhez!


Árak:

A sérült, hibás eszköz bevizsgálása,
az árajánlattétel a javításra
minden esetben ingyenes.

Az adatmentés, adat-helyreállítás ára
minden esetben a károsodás és
a megmenthető adatmennyiség nagyságától függ,
az összege pár tízezertől,
több száz ezer forintig terjedhet.


Helyszín:

A sérült eszközért Budapest területén belül,
Solymáron, Nagykovácsiban, Remeteszőlősön,
Budakeszin, Telkiben, Budaörsön, Törökbálinton
ingyenesen házhoz megyünk.
Az ország többi területéről posta, vagy futárszolgálat segítségével tudjuk fogadni az adathordozókat.

Adatmentési, adat-visszaállítási szolgáltatás
cégeknek és magánszemélyeknek

Az adatvesztés a cégek és magánszemélyek esetében egyaránt tragikus esemény. Fontos azonban tudni, hogy a mai modern adat visszaállítási, illetve adatmentési technológiáknak köszönhetően akkor sem biztos, hogy minden elveszett, ha elsőre úgy is tűnik.
Ügyfeleink bizalmát és a több száz sikeres adatmentést, technikai felkészültségünkön túl többek között annak is köszönhetjük, hogy mi az adatmentési feladatokat sikerdíjas rendszerben végezzük, tehát ügyfeleinknek tevékenységünkkel kapcsolatban költsége kizárólag akkor keletkezik, ha adatait részben, vagy egészen sikerült megmentenünk, visszaállítanunk.
A munkavégzést minden esetben megelőzi egy ingyenes állapot felmérés, ezt követően adunk árajánlatot a munkavégzésre.A sikeres adatvisszaállításról

Sikeres adat visszaállításra elsősorban olyan, logikai hibák miatt bekövetkező adatvesztés esetén van esély, amelyeket jellemzően az áramellátás hirtelen megszűnése, nem szándékos, vagy nem megfelelően végrehajtott törlés/formázás stb. okoz.

Nem kizárt természetesen az adathordozó fizikális sérülése sem. Az adat visszaállítás, azonban egy igen összetett feladat, ami speciális szaktudást és felszerelést igényel. Az ilyen esetekben a fizikálisan sérült rész adattartalma sok esetben már nem visszaállítható, azonban ez jellemzően a teljes adathordozó tartalmának és kapacitásának csak egy elhanyagolható töredéke, a hibás eszközön tárolt többi adat lementésére ilyenkor is jó esély van.

Az elektronikai sérülések, amelyeket jellemzően például az elektromos hálózatban fellépő feszültségingadozás, vagy hirtelen fellépő áramkimaradás okoz, sok esetben alkatrész cserével javíthatóak, így ilyenkor is jó esély van az adatok helyreállítására.

Fontos azonban, hogy akár logikai, akár fizikai, vagy elektronikai hibáról beszélünk, az adathordozót mielőbb le kell állítani, további használatát mellőzni, mert az jellemzően további csökkenti a sikeres visszaállítás esélyét.

Tökéletes kis-, és középvállalati IT, és marketing kommunikációs megoldások. AZ ÖN SIKERE A MI SIKERÜNK IS!