Céges informatikai oktatás

 BigCap / Szolgáltatásaink / Informatika / Céges informatikai oktatás

Felkészült munkaerő, hatékonyabb munkavégzés, nagyobb profit


Általános informatikai tanfolyamok

Általános jellegű képzéseinken a hallgatók a megrendelő igényei szerinti, de jellemzően kis létszámú csoportokban megismerkednek a számítástechnikai és mobil eszközök használatának alapjaival, ezt követően elsajátítják a jellemző irodai szoftverek magabiztos használatához szükséges ismereteket. Igény esetén ez kiegészül az adott cég hétköznapi munkája során leggyakrabban használt irodai programok alaposabb megismertetésével. Gyakorlati foglalkozások keretében konkrét példákon keresztül begyakorolják a tanultakat, illetve megismerhetik a saját munkájuk során már korábban előfordult nehézségek hatékony megoldásának módját. A képzések helye és időpontja rugalmasan változtatható. Akár a megrendelő irodájában, akár külső oktatási helyszínen is megoldahtó.


Általános informatikai oktatási programunk árairól bővebben: Megnézem

Program-specifikus képzések

Ezeken a speciális informatikai képzéseken elmélyítjük a hallgatók meglévő, alap szintű tudását. A tananyag annak megfelelően kerül kialakításra, hogy az oktatáson résztvevők számára, mely prodgramok (excel, word,könyvelő, vagy vállalat irányítási szoftverek, stb.) használata jelent napi szintű kihívást. Az oktató az általános ismeret-átadáson felül az egyedi problémákra is megadja a megfelelő válaszokat. Számos esetben a hallgatók saját, éppen aktuálisan elvégzendő, valós feladataikat hozzák el az oktatásra, és ezek a csoportmunka során közösen kerülnek megoldásra. Így nem csak közép-, és hosszú távon érünk el eredményt a tudásanyag bővüléssel, de azonnali, napi segítséget nyújtunk a hallgatónak munkája eredményes elvégzéséhez.


Program-specifikus informatikai oktatási árainkról bővebben: Megnézem

Kiemelt, egyéni képzés

Kiemelt, egyéni képzéseink oldott, négyszemközti jelleggel zajlanak. Az oktatott tananyag teljes mértékben személyre szabott. Leginkább cégvezetők, vállalkozók, egyéni és szoros időbeosztással rendelkező ügyfeleink részesítik előnyben ezt az általunk biztosított képzési lehetőséget. A képzést mind tematikájában mind pedig ütemezésben, időbeosztásban, anyagmennyiségben és haladási sebességben egyénileg, maximálisan a hallgató igényei szerint alakítjuk ki, akár extrém igényeket is teljesítve. Ha Önnek kevés ideje van, illetve akár sosem érhető el kétszer ugyan azon a helyen, akkor sem kell lemondania a tanulásról, fejlődésről, melyet munkatársaink, mobil eszközökkel akár tanteremtől, irodától távol is biztosítani tudnak az Ön számára.


Kiemelt, egyéni számítástechnikai oktatási szolgáltatásunk árairól bővebben: Megnézem

Tökéletes kis-, és középvállalati IT, és marketing kommunikációs megoldások. AZ ÖN SIKERE A MI SIKERÜNK IS!