Rendszerkarbantartás, rendszerkiépítés, rendszerfelügyelet

 BigCap / Szolgáltatásaink / Informatika / Rendszerkarbantartás

Rugalmas megoldáscsomagok


Átalánydíjas rendszerkarbantartás

Az Ön számára kijelölt személyes kapcsolattartó folyamatos rendszergazdai rendelkezésre állást biztosít, kézben tartja az Ön irodájának számítástechnikai eszközökkel kapcsolatos ügyeit, hogy Önnek egyátalán ne kelljen a számítógépekkel kapcsolatosan felmerülő problémákkal foglalkoznia. Szolgáltatásunk magában foglalja az informatikai eszközök előzetes árajánlattételt követő beszerzését és beszerelését is, amelyben a legjobb ár elérését számos nagykereskedelmi partnerünk biztosítja. Különböző rendszergazdai feladatokból álló csomagokat kínálunk, hogy a rendszergazdai szolgáltatások igénybevétele biztosan csak a legszükségesebb mértékben jelentkezzen az Ön vállalatának költségei között, de igény esetén egyedi igényekre szabott árajánlatot is készítünk Önnek.


Átalánydíjas rendszerkarbantartási csomagajánlataink részletezése és árai: Megnézem

Eseti rendszergazda szolgáltatás helyszíni kiszállással

Kollégánk előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt és elhárítja a felmerült problémát. Az eseti rendszergazdai szolgáltatás díja magában foglalja a helyszínre történő kiszállást, a munkavégzési óradíjat, illetve az esetlegesen szükséges eszközök beszerzésének munkadíját is.


Eseti jellegű rendszergazda szolgáltatásunk árairól bővebben: Megnézem

Távfelügyeleti rendszergazda szolgáltatás

Telefonon keresztül, illetve online távfelügyeleti rendszerrel végzett segítségnyújtás, amelyet az Ön személyes rendszergazda kapcsolattartója végez. A távfelügyeleti rendszergazda szolgáltatás egyaránt igénybe vehető eseti, illetve átalánydíjas jelleggel is.


Távfelügyeleti rendszergazda szolgáltatásunk árairól bővebben: Megnézem

Irodaházi "gyűjtőcsomag"

Rengetegszer találkozunk azzal a helyzettel, hogy kisebb cégek számára az irodabérleti díj kifizetése után a havi működésre fordított költség-keret már igencsak szűkre szabott. Ugyanakkor jól jönne egy rendszergazda, aki bármikor felhívható, ha szükség van rá, illetve folyamatosan naprakészen, rendben tartja az irodai számítástechnikai eszközöket, rendszeres felügyelettel megelőzi a problémákat. Erre a helyzetre kínál megoldást "irodaházi gyűjtőcsomagunk".

Ennek lényege, hogy közvetlenül az irodaház üzemeltetőjével, vagy az egy épületen belül található, több céggel kötünk csoportos szerződést, a rendszergazdai feladatokat minden cégnél teljes körűen, de az egyedi igényeknek megfelelően látjuk el, viszont a szerződésben szereplő munkaállomások száma a cégek számától függetlenül összevonható és érvényesek rá mennyiségi kedvezményeink. Így akár néhány fős kis cégek is nagyvállalati kedvezményekben részesülhetnek. Keressenek fel minket a szomszédos irodákkal csoportosan!

Amennyiben Ön irodaházat üzemeltet, szerződjön velünk és kínálja szolgáltatásunkat bérlőinek prémium opcióként.


Irodaházi gyűjtőcsomagunkról és árairól bővebben: Megnézem

Használd a felhőt!

Az okostelefonok és különböző mobil eszközök terjedésével a "felhő-alapú" adattárolás is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sokaknak jelent azomban problémát a megfelelő szolgáltatás kiválasztása, illetve annak optimalizált, a megfelelő adatbiztonságot is garantáló beállítása, több eszközön történő, szinkronizált használata. Az irodai környezetben történő alkalmazás során további elvárások merülnek fel, mint például az adott fájlon, több munkaállomáson történő, egyidejű munkavégzés lehetővé tétele. Ezeket mi mind, szakszerűen elvégezzük Ön helyett. A rendszer működését pedig igény esetén rendszerkarbantartási csomagajánlataink keretén belül - meghatározott csomagoknál - folyamatosan felügyeljük, magabiztos használatát betanítjuk.


"Használd a felhőt!" szolgáltatásunk árairól bővebben: Megnézem

Tökéletes kis-, és középvállalati IT, és marketing kommunikációs megoldások. AZ ÖN SIKERE A MI SIKERÜNK IS!